Færder utstillingen 6.- 31. juli 2023

Bildet viser 3 damer

Pressemelding Færder utstillingen.

Vi gleder oss til vår første sommerutstilling på Flisa Camping. Utstilling åpner torsdag 6. Juli klokken 17.00. Her er det mange flotte malerier og andre kunstverk, med inspirasjon fra Finnskogen!

På denne utstillingen vil det være 3 kunstnere, og her kommer en kort presentasjon av disse:

  1. Line Suomalainen, opprinnelig fra Pasvik, men bor i Solør. Har hatt flere utstillinger i Sverige og Norge. Hennes store lidenskap er naturen og stiller mange flotte akvareller.
  2. Unni Befring. Født og oppvokst ved sjøen i Vestfold. Har oldeforeldre på begge sider fra Finnskogen . Føler sterk tilknytning til skogen, Maler for det meste klassisk figurativt og i olje. Har bakgrunn fra bla annet Asker Kunstfagskole og Fabrikken tegne og malerskole i Heggedal. Har vært på flere studieturer i inn og utland. Er en allsidig kunstner. Jobber også med grafikk og noe skulptur. Har malt portretter av flere kjente personer.
  3. Hedda Hildrid Gullbekk, født og oppvokst i Asker og går andre år på Asker Kunstfagskole. Energien i kunsten er viktigst for meg. Jeg tenker mye på tiden og minnene som ligger lagreti materialene hun velger og energien den kreative prosessen skaper. I tillegg til naturen er historie og mytologi også temaer jeg ofte blir inspirert av og liker å jobbe ut ifra. Jeg har besteforeldre fra Solør og blir og har en voksende interesse for finnskogens historie og et ønske om å kunne bygge et personlig forhold til stedet.

Utstilling er åpen hver dag i restaurantens åpningstider og det er gratis entre.

Kunstverkene er til salgs og egne lister fra kunstnerne ligger på utstillingen.

Hjertelig velkommen.