Færder Brasserie & Bar –
Gærgo’ mat og trivelig stemning ved Glommas bredder

Færder Brasserie & Bar ligger idyllisk til nede ved glomma på Flisa camping. Vi serverer deilig mat, med sesongens beste råvarer i fine, romslige og moderne lokaler, med en stor og flott bar. Restauranten rommer ca. 80 gjester og på sommeren har vi åpent på vår fantastiske uteservering, her har vi plass til ca. 60 gjester som kan kose seg med god mat og godt drikke i finværet, uteserveringen har også egen bar. Man har flott utsikt til Glomma, og har stranda under 100 meter unna, om man skulle ønske å sole seg eller bade.

Det er også mulighet for å leie selskapslokaler hos oss, vi har to alternativer:

Høyloftet:

Høyloftet rommer ca. 60 gjester, og er perfekt om man skal arrangere lukkede selskap og arrangementer. Her kan man ha middager, buffeter, koldtbord og enkel servering med kaffe, te og evt. frukt og kaker. Høyloftet har egen balkong, så man kan kose seg utendørs om man skulle være heldige med været.

Høyloftet kan møbleres og dekoreres etter behov, vi har mulighet for langbord, runde bord, hestesko- og kinooppsett. Vi kan dekke med hvite duker, blomster og lys, eller man kan pynte selv om man heller ønsker det. Er det behov kan man leie en egen servitør som er ansvarlig for å ta vare på deg og ditt følge under oppholdet.

Vinterhagen:

Har man ikke behov for et så stort lokale, er Vinterhagen et flott alternativ. Vinterhagen ligger i første etasje, i enden av restauranten, og rommer ca. 35 gjester. Rommet er romslig og moderne, og kan dekkes med både runde bord og langbord. Det er også egen utgang til uteserveringen fra Vinterhagen, så man har kort vei om man ønsker seg ut.

Våre åpningstider er:

Resepsjonen på Flisa Camping er også åpen i disse tidene.