Om oss

Vi setter gjestene våres høyest og ønsker alle velkommen. Vi ønsker å lytte til hvilket behov og ønsker dere har, og sammen skape den beste ferieplassen for store og små. 

Vi gleder oss til å glede deg!

Ca 3 km fra Flisa sentrum finner du Flisa Camping. I sin tid het det Færder Camping der hvor Flisaelva renner ut i Glomma. Med et eierskifte, stort ansiktsløft og mange år senere fulgte også en navneendring. Vi ønsker dere velkommen til Flisa Camping fra 2. Juli 2021! 

Vi setter gjestene våres høyest og ønsker alle velkommen. Vi ønsker å lytte til hvilket behov og ønsker dere har, og sammen skape den beste ferieplassen for store og små.  

Campingen er helårsåpen med utleie av hytter, plass til egne telt, vogner og bobiler. Vi har også bygd et helt nytt 200m2 sanitæranlegg, samt to kjøkken og vaskerom til våre gjester. Badeplassen og stranda er åpen for alle.  

På strandområdet har vi Færder`n. Det er kiosken vår med uteservering. Vi gleder oss til å servere deg Færderburgeren vår mens du nyter utsikten over Flisaelva og følelsen av sommer.  

Så- etter at burgeren er fortært, kan man ta seg en spasertur opp til Kaffegata. Kaffegata er hovedgata i sentrum og distriktes største handlegate. Kaffegata er ca 1 km lang og inneholder flere spennende butikker og Flisa Familiepark med lekeapparater. Flisa stormarked ligger også i Kaffegata med sine klesebutikker, apotek, helse- og velvære og spesialforetninger.  

Dagligvarebutikkene på Flisa har åpent fra 07-23 mandag-lørdag.  

Velkommen til oss!  

Besøk oss

Kom i sommerstemning hos oss, ved Glommas bredde. Den beste ferieplassen for store og små.

Åpningstider

Vi holder åpent hele året!

Finn oss

Færdervegen 123, 2270 Flisa
Telefon:+47 958 02 270
E-post: post@flisacamping.no